Πληροφορίες πριν την αγορά

Χρήσιμες πληροφορίες που πρέπει να γνωρίζετε

1. Για να έχετε μια ολοκληρωμένη άποψη θα πρέπει να έχετε κάνει έρευνα αγοράς προτού αποφασίσετε για την κουζίνα, ντουλάπα, ανακαίνιση καταστήματος ή οποιαδήποτε ξύλινη κατασκευή σας.

2. Θα πρέπει να ζητάτε γραπτή προσφορά και τις λεπτομέρειες που περιλαμβάνει (υλικό κατασκευής, προέλευση, διαστάσεις, χρόνο παράδοσης).

3. Θα πρέπει επίσης να γνωρίζετε την εγγύηση που δίνει ο κατασκευαστής και ποια μέρη περιλαμβάνει στη κουζίνα η στη ντουλάπα σας.

4. Να ζητάτε να ενημερωθείτε για την πιστοποίηση των υλικών κατασκευής.

5. Αν τα υλικά είναι συμβατικά ή οικολογικά.

6. Εάν η εταιρία έχει εξειδίκευση στις ξύλινες κατασκευές κουζίνες, ντουλάπες έπιπλα, ανακαινίσεις καταστημάτων και αν τα στελέχη της έχουν την ανάλογη εμπειρία.

7. Καλό είναι να συγκεντρώνετε όσες περισσότερες πληροφορίες μπορείτε σχετικά με το ιστορικό της εταιρίας και τη φερεγγυότητας της.

8. Θα πρέπει επίσης να γνωρίζεται αν η εταιρία που θα αναλάβει τη κατασκευή σας σε κουζίνα, ντουλάπα, έπιπλα ή στο κατάστημα σας να έχει τα ανάλογα ανταλλακτικά και εξαρτήματα στις αποθήκες της για μελλοντικό service.

9. Πολύ σημαντικό ρόλο παίζει η σωστή τοποθέτηση και προσαρμογή της οποιαδήποτε ξύλινης κατασκευής σας στο χώρο σας γι’ αυτό θα πρέπει να γίνεται από άρτια εκπαιδευμένο συνεργείο.

10. Μην ζητάτε ποτέ τιμή τρέχοντος μέτρου ή τετραγωνικού αλλά τη τιμή πλήρους κουζίνας, ντουλάπας, επίπλου ή κατασκευής καταστήματος παραδομένη στο χώρο σας. Στη τιμή του τρέχοντος μέτρου ή τετραγωνικού συνήθως δεν περιλαμβάνονται πολλά πράγματα και δίνεται παραπλανητική εικόνα στο πελάτη.