Η Εταιρία

Το εργοστάσιο ξυλουργικών κατασκευών Αναγνώστου με πολύχρονη εμπειρία δραστηριοποιείται στην κατασκευή και τοποθέτηση ντουλαπιών κουζίνας, ντουλαπών υπνοδωματίων, στις εσωτερικές πόρτες, στα έπιπλα, στις πόρτες ασφαλείας και μεγάλη γκάμα ειδικών κατασκευών, κατασκευή – ανακαίνιση εμπορικών καταστημάτων και επαγγελματικών χώρων - γραφείων με κύριο υλικό το ξύλο.

Το εργοστάσιο διακρίνεται για την υψηλή ποιότητα κατασκευής και φινιρίσματος των προϊόντων του, την άμεση εξυπηρέτηση, τις οικονομικές προτάσεις και την μοναδική αντίληψη, εναρμόνιση και φιλοσοφία γύρω από το DESIGN του δικού σας χώρου.

Στόχος μας είναι η άψογη εξυπηρέτηση των πελατών μας παρέχοντας προϊόντα υψηλής ποιότητας στις καλύτερες τιμές. Για το λόγο αυτό παρακολουθούμε συνεχώς και με συνέπεια τις τάσεις της αγοράς εξελίσσοντας την προσφορά μας ώστε να ανταποκρινόμαστε στις απαιτήσεις των πελατών.

Με την πολυετή μας πείρα εργαζόμαστε για το καλύτερο αποτέλεσμα συνδυάζοντας λειτουργικότητα, ποιότητα, φινέτσα και φυσικά χωρίς να λείπει το προσωπικό σας γούστο.

Προσαρμόζουμε τις κατασκευές μας στις ειδικές απαιτήσεις του χώρου σας προκειμένου να επιτευχθεί το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα από άποψη αισθητικής και ποιότητας.

Δυνατότητα επίσκεψης στο χώρο σας με σκοπό να διερευνηθούν δομικές και μη ιδιαιτερότητες του χώρου σας ώστε να σχεδιαστούν με τη μέγιστη ακρίβεια οι ξύλινες κατασκευές.

Θα συνεργαστούμε και θα σχεδιάσουμε από κοινού τη κουζίνα σας, τη ντουλάπα σας, το μπάνιο σας, το καθιστικό, την τραπεζαρία, το σαλόνι σας και την επίπλωση επαγγελματικών χώρων, με τη βοήθεια τρισδιάστατου σχεδιαστικού προγράμματος και θα το υλοποιήσουμε μέσω των τελευταίας τεχνολογίας μηχανημάτων που διαθέτουμε.