Η συντήρηση των επίπλων

Χρήσιμες πληροφορίες καθαρισμού επίπλων

ΞΥΛΙΝΕΣ ΕΠΙΦΑΝΕΙΕΣ

Απαλά με ένα καθαρό υγρό πανί και προσεκτικά με ένα στεγνό. Αποφύγετε την χρήση απορρυπαντικών η σπρέι που μπορεί να καταστρέψει τη φωτεινότητα στο βερνίκι.

LAMINATE

Καθαριότητα με ένα υγρό πανί η με απορρυπαντικά για να πλένονται επιφάνειες, δεν πρέπει να περιέχονται λειαντικά η διαλυτές με βάση την αλκοόλη.

ΠΑΓΚΟΙ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Laminate, θα πρέπει να καθαρίζονται με υγρό σφουγγάρι και ένα κανονικό υγρό απορρυπαντικό. Αποφύγετε την χρήση πολύ λειαντικών προϊόντων. Δεν χρησιμοποιούμε συσκευές ατμού. Ανοξείδωτη πάγκοι έχουν την τάση να βάφονται από ασβεστόλιθο του νερού, αλλά σήμερα υπάρχουν συγκεκριμένα προϊόντα που αφαιρούν εύκολα τους λεκέδες. Επιπλέων, δεν χρησιμοποιούμε απορρυπαντικά με χλωριούχο βάση η απορρυπαντικά που κατασκευάζονται από τις ενώσεις του και λειαντικά προϊόντα ( κρέμες, τα απορρυπαντικά σε σκόνη, μεταλλικά σφουγγάρια, κ.λ.π), δεδομένου ότι ο χάλυβας μπορεί να γρατζουνιστεί εύκολα.

ΜΕΝΤΕΣΕΔΕΣ

Οι μεντεσέδες στα έπιπλα κουζίνας για να λειτουργών σωστά για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα στο κλείσιμο το πορτάκι να εφαρμόζει απόλυτα με το κάμωμα να αποφεύγεται η τοποθέτηση κουτιών η φιάλες των απορρυπαντικών και άλλων χημικών προϊόντων διπλά αρθρώσεις, διότι μπορεί να προκληθεί οξείδωση τους στο χρόνο.

ΑΚΜΕΣ

Θραύση η αποκόλληση τους οφείλεται κυρίως στη θερμότητα του φούρνου η τους ατμούς που παράγονται από το πλυντήριο πιάτων. Η εταιρία IN STYLE χρησιμοποιεί για την συγκόλληση των ακμών στα έπιπλα γερμανικές κόλλες πολυουρεθάνης που είναι άκρως ανθεκτικές στη θερμότητα και την υγρασία. Ωστόσο, ανοίξτε το πλυντήριο πιάτων μονό όταν είναι κρύο και ξηρό.

ΠΛΑΙΣΙΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ

Καθαρισμός με ένα μαλακό πανί υγρό απορρυπαντικό, ξεπλύνετε προσεκτικά με στεγνό πανί, ποτέ μην χρησιμοποιείται λειαντικά προϊόντα.

ΠΟΜΟΛΑ

Είναι επικαλούμενα με ένα ειδικό προστατευτικό και ανθεκτικό φιλμ, ως εκ τούτου, είναι αναγκαίο να αποφευχθεί η χρησιμοποίηση λειαντικών η διαλυτές (ακετόνη, tricroloroetilene η αμμωνία) που θα τα βλάψει. Χρησιμοποιείται ένα υγρό πανί και στεγνώστε προσεκτικά.